L'èxit dels projectes de Wellnessjob resideix en el seu equip de persones

Disposem d’un equip de professionals dinàmics i proactius, orientats cap a l’atenció al client, que ens permet mantenir els nivells de satisfacció i fidelització de tots els nostres serveis, alhora que oferim un servei d’alta qualitat.

A més col·laborem amb diferents professionals de la salut per poder oferir un servei integral.

L’equip de Wellnessjob està format per: llicenciats en EF, metges esportius, nutricionistes, fisioterapeutes i osteòpates. I liderat per les persones següents.

Pedro Villarroya

Consulta el meu perfil aquí

Linkedin Wellnessjob

Em dic Pedro i sóc director de CET10.

Tinc una gran experiència en la gestió d’empreses de serveis especialitzats en el sector d’oci i concretament en l’esport.

Els meus objectius passen per liderar projectes amb objectius clars i on pugui ser part important en el disseny o implementació.

És això el que em motiva, projectes que representin un repte.

Wellnessjob és un d’ells.

Sandra Carballo

Coneix més de mi aquí

Linkedin Wellnessjob

Hola, sóc la Sandra i sóc la responsable de Wellnessjob des de 2005. Sóc llicenciada en educació física per la INEFC i tinc un màster en gestió i direcció d’organitzacions esportives per la URL.

Porto la totalitat del projecte Wellnessjob pel que, si tens alguna consulta, pots enviar-me directament un correu electrònic:

Albert Flores

Aquí tens el meu perfil

Linkedin Wellnessjob

El meu nom és Albert i sóc el responsable del Departament de Fitness i Wellness de CET10 des del 2011, on està inclòs el projecte de Wellnessjob.

Durant tota la meva carrera professional m’he desenvolupat dins del sector, treballant a Orthos, CEM Bac de Roda, CEM Júpiter, Sport AIE, director de fitnes al Club Natació de Sant Andreu, Holmes Place Iberia i tècnic de fitnes i entrenador personal al DIR.

Prova’ns!