CET10 Wellnessjob

Wellnessjob és una unitat de negoci de l'empresa CET10, una empresa de serveis esportius amb més de 20 anys d'experiència

Gimnasos corporatius activitats equip padel wellnessjob

A CET10 Wellnessjob som pioners en la gestió de gimnasos corporatius a Catalunya

Oferim a les empreses la possibilitat de disposar d’un gimnàs corporatiu dins dels seus espais de treball, i l’equipem  amb el material i els professionals necessaris per oferir un programa d’activitat física personalitzat a cada treballador, segons les seves necessitats. S’ofereixen programes d’entrenament personalitzats i classes dirigides com ara zumba, pilates, yoga, spinning i body pump.

  • DEMANA’NS INFORMACIÓ SENSE COMPROMÍS

Som experts en la creació de programes de salut i en la gestió activitats esportives per a empreses

Organitzem durant tot l’any activitats “dins i fora” del lloc de treball amb l’objectiu de millorar el clima laboral i el benestar personal, com ara tornejos de pàdel, rutes a peu, rutes amb bicicleta, gimcanes esportives, activitats dirigides puntuals (ioga, tai-txi, pilates, zumba…), tallers de salut i conferències.

Oferim un servei integral en totes les nostres activitats, des de l’assessorament i construcció de centres esportius, la gestió i la dinamització de les activitats i la innovació dels serveis oferts. Ajudem a crear un entorn de treball saludable, aportant un element de motivació al personal i contribuint a la satisfacció i fidelització dels treballadors.